14 January 2015

Risau sakit belakang?...Vivix ada jalan penyelesaiannya

Salam Ceria semua!Hari ini saya nak berceloteh mengenai Vivix Shaklee! Apa tu Vivix? Pernah dengar ke? Apa kehebatannya? Jom kita baca untuk mengetahui mengapa ramai jatuh cinta dengan kehebatan dan kebaikan vivix shaklee ni?Vivix merupakan penemuan revolusi dalam nutrisi  polifenol. Vivix merupakan satu paten tertunda yang hebat dengan campuran botani eksklusif yang terdiri daripada poligonum cuspidatum, anggur muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak ung. Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Vivix Shaklee merupakan supplement anti penuaan terbaik di dunia. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia. Apakah kehebatan Vivix Shaklee?a) Vivix mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

b) Vivix melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan vivix, DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

c) Vivix melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan Vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) mampu melambatkan pembentukan AGE.

d) Vivix membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)


Bagaimana Vivix bertindak dengan berkesan?

Rahsianya kerana Vivix melindungi dan membaikpulih sel DNA kita di samping mengelakkan penimbunan protein AGE dalam badan.

Kebaikan Vivix Shaklee


* Membaiki sel yang rosak dengan pantas, amat sesuai untuk mereka yang baru menjalani pembedahan

* Memelihara keseluruhan kesihatan

* Anti oksida yang sangat baik - awet muda

* Membantu anda merasa lebih bertenaga

* Mengurangkan risiko kanser

* Membantu pesakit diabetic

* Menguatkan sistem imun


Masih tak percaya bahawa Vivix ni power? Jom kita baca testimoni di bawah ini...

Testimoni Vivix #1
kehabatan dan kebaikan vivix shaklee

Testimoni Vivix #2

Testimoni vivix shaklee


Testimoni Vivix #3
kehabatan dan kebaikan vivix shaklee

Testimoni Vivix #4
kehabatan dan kebaikan vivix shaklee

Testimoni Vivix #5

suami saya sendiri mengalami sakit belakang yang teruk sejak excident motosikal semasa nak pergi kerja...pabila sampai tak boleh nak rukuk untuk solat kami mengambil keputusan untuk buat check up dia kpj kajang...dan doc mengesahkan tulang tunjang dia dah tulang pangkal dia..pelincir dekat tulang dia dh tak de...bila dia bergerak tulang dia dah sentuh tulang bawah tu dia sakit...macam kueh kita penyek dia mesti dia penyek ke bawah kan...hihi ha begitu la...so saya pon bagi dia makan ostermatrik,advance joint healt & vivix dan macam biasa la suami saya kena bagi kena supa baru nak makan...dan dekat opis hari-hari kena call dia dh makan vitamin belum ..hehhee now alhamdulillah dia dah sihat dan dah tak sakit belakang tu yang penting....hihiberminat bole call/watsapp 012-3064843 

No comments:

Post a Comment